Home Hulp Contact Vrijwilligers Fotopagina Nieuws Archief

Nieuws

De Stichting Algemene Hulpdienst Roosendaal (SAHR) heeft het plezier u kennis te laten maken met de vernieuwde website van de stichting.

 

Na onze verhuizing binnen Parrotia heeft de stichting een nieuw logo in gebruik genomen dat u hierboven kunt zien.  

Het nieuwe logo is ook op de buitenkant van Parrotia al opgenomen.


SAHR heeft een tweetal dames van de grafische opleiding van het ROC in Roosendaal gevraagd eens kritisch te kijken naar niet alleen dit logo, maar ook andere producties die SAHR gebruikt, bijvoorbeeld de folder die in ruime mate verspreid wordt. Ook hier is naast  de toepassing van het nieuwe logo gesleuteld aan de lay-out, zodat alles er weer fris en fruitig uitziet. SAHR kan hiermee de toekomst in.


Wat we doen verandert natuurlijk niet, u kunt op dezelfde vertrouwde manier van onze diensten gebruik blijven maken.


Net als vrijwel alle organisaties in Nederland is SAHR door de nieuwe privacy wetgeving (AVG) genoodzaakt om zowel haar vrijwilligers als haar cliënten te vragen schriftelijk toestemming te verlenen voor het opslaan van persoons gegevens in een geautomatiseerd bestand. Omdat we nu eenmaal niet meer om de computer heen kun kunnen zal de stichting in de loop van het jaar wegen zoeken om aan deze verplichtingen te kunnen voldoen. Op de Bestuur-pagina kunt u meer lezen over de wet.


In februari heeft SAHR een artikel laten plaatsen in de Roosendaalse Bode dat u kunt vinden via deze link. Aanleiding voor dit artikel is een krimp in het aantal vrijwilligers door natuurlijk verloop en de wens van de Stichting om dit aantal weer op peil te krijgen.