Rijden - begeleiden - SAHR

Stichting Algemene Hulpdienst Roosendaal
Telefoon: 0165-533111
Title
Ga naar de inhoud
Als u vervoer nodig heeft naar

  • een (para) medisch specialist
  • opticiën, audiciën
  • een winkel  
  • familie
  • of een andere bestemming

dan kan een van onze vrijwilligers u thuis met de auto ophalen, u naar uw bestemming brengen en ook weer thuis afleveren, ook als u een rollator of rolstoel gebruikt. Desgewenst kan de vrijwilliger van SAHR meegaan met uw bezoek aan een specialist zodat hetgeen besproken wordt kan worden overgebracht aan thuisblijvers.

Het gaat bij deze ritten altijd om vervoer van en naar één bestemming. SAHR regelt in principe vervoer binnen de gemeente Roosendaal, inclusief de kerkdorpen Nispen, Wouw, Wouwse Plantage Moerstraten en Heerle.
De onkosten.

Een enkele rit binnen de gemeentegrenzen €6,50. Een dubbele rit binnen de gemeentegrenzen (chauffeur moet twee keer rijden voor hetzelfde doel) €10,00. Ritten buiten de gemeentegrenzen €0,30 per gereden kilometer, gerekend van en tot het huisadres van de rijder.

Prioriteren

Het kan voorkomen dat er meer aanvragen voor vervoer binnenkomen dan er chauffeurs beschikbaar zijn. SAHR behoudt zich het recht voor om op basis van de gevraagde bestemming te prioriteren in het beantwoorden van de aanvragen. Met andere woorden: een bezoek aan een arts weegt zwaarder dan een bezoek aan de kapper.
Terug naar de inhoud